Handelsbetingelser

GENERELT

Disse betingelser gælder for alle køb på hjemmesiden www.pandadunord.dk, der ejes af du Nord ApS ("Panda du Nord"), CVR. 38 65 09 63, Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg. Ved afgivelse af din ordre accepterer du de til enhver tid gældende handelsbetingelser. Panda Du Nord anbefaler derfor, at du læser handelsbetingelserne grundigt igennem.

Panda Du Nord kan til enhver tid ændre betingelserne med virkning for fremtidige køb.

PRISER

Alle priser på www.pandadunord.dk opgives i danske kroner (DKK) inklusive moms. Inden du godkender din ordre, fremgår den endelige pris for ordren inkl. forsendelsesomkostninger.

BESTILLING

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse inden for 1 time, bør du kontakte os. Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt. Når du handler med du Nord ApS indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende mig en mail på kundeservice@pandadunord.dk.

BETALING

Jeg tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform jeg anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort.

Jeg accepterer følgende betalingsmetoder:

  • Visa/Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • MasterCard Debit
  • Maestro
  • MobilePay
  • PayPal

BETALING MED 3D SECURE

For at øge sikkerheden når du handler på min hjemmeside, benytter vi os af 3D secure fra Visa, Mastercard og NETS.

Du oplever 3D secure, når du har indtastet dine kortoplysninger. Der vil du blive spurgt om at bekræfte købet med din NEMID eller med en SMS-kode.

På den måde kan Visa, Mastercard eller NETS bekræfte, at det er dit eget kort, som du bruger. Sikkerhedsløsningen er bygget på baggrund af krav fra EU og Finanstilsynet.

Hvis du ikke ønsker at betale med 3D secure, kan du betale via MobilePay.

ONLINE BETALING MED KORT

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt.

Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vis os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.

LEVERING

Panda du Nord udbyder levering via forskellige samarbejdspartnere, pt. GLS og DAO. Levering kan ske til Danmark og finder sted til den adresse eller leveringsted, du har oplyst ved afgivelse af din ordre.

Forsendelsesomkostningerne afhænger af den valgte forsendelsesmetode og fremgår i forbindelse med din ordre.

Vi bestræber os på at afsende alle ordrer inden for 4-6 hverdage, og er ordren ikke modtaget indenfor 5-7 hverdage, skal kundeservice kontaktes på kundeservice@pandadunord.dk.

Panda Du Nord er ikke ansvarlig for forsinkelse fra forsendelsesfirmaet. 

RETURNERING OG FORTRYDELSESRET

Når du handler hos www.pandadunord.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele, at du fortryder købet.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give mig meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter jeg den som "brugt", hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
Jeg anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

 


Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give mig tydelig meddelelse om dette.Returvarer sendes til: 

du Nord ApS

Øster Parkvej 2

8270 Højbjerg

REFUNDERING

Tilbagebetalingen sker til samme betalingsmiddel, som du anvendte til købet, medmindre andet er aftalt. Du pålægges under ingen omstændigheder noget gebyr som følge af tilbagebetalingen.

REKLAMATION

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til kundeservice@pandadunord.dk i rimelig tid efter varens modtagelse.

Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Er reklamationen berettiget, refunderer jeg naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til: 

du Nord ApS

Øster Parkvej 2

8270 Højbjerg

KONTAKT OS

Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail: kundeservice@pandadunord.dk

PRIVATLIVSPOLITIK

Du kan læse vores privatlivspolitik på dette link.

COOKIES

Du kan læse vores cookiepolitik på dette link.